×


  Nevladine organizacije -- Data și ora publicării: 04.02.2014 20:43:49

  NEM-EUTELSAT / Eutelsat drugi put dijamantni sponzor NEM-a  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 4. 2. 2014. / New Europe Market (NEM) odnosno najveće okupljanje medijskih profesionalaca Središnje i Istočne Europe, po drugi put će se održati od 10. do 13. lipnja 2014. godine u Dubrovniku, a vodeći svjetski satelitski operater Eutelsat po drugi put je pristao na dijamantno sponzorstvo događaja.

  Nakon prvog predstavljanja NEM-a koje je prošlo izuzetno uspješno, NEM je zauzeo položaj najznačajnijeg content marketa u regiji s obzirom na to da pruža široku paletu događanja: tematske panele o aktualnim temama tržišta i najnovijim trendovima u industriji te prezentacijama nekih od najutjecajnih ljudi u industriji.

  To je kvaliteta koju je Eutelsat, koji djeluje u preko 150 zemalja u Europi, Africi, Aziji, Južnoj i Sjevernoj Americi kao broadcaster, pružatelj videousluga, telekom-operatera, ISP-ova i vladinih agencija, prepoznao kao izvrsnu priliku i pružio svoju podršku eventu dijamantnim sponzorstvom.

  (MEDIA EXPRES ADRIA)