×


  Televizija -- Data și ora publicării: 22.08.2023 00:55:00

  SERIJA-MOČVARA / Snimanje treće sezone serije "Močvara" počinje u oktobru  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 12. avgust 2023. / Posle uspešne dve sezone detektivska noar serija "Močvara" dobiče i treću sezonu. Iz Firefly produkcije, direktorka Ivana Miković, najavila je dda će ove godine biti urađeno finale "Močvare".

  Ova vest bila je dovoljna da ljubitelji ove krimi-drame ljubopitljivo uskliknu "A kada će nove epizode?". Uigrani autorski i životni duo, reditelj Oleg Novković i scenaristkinja Milena Marković, od proleća 2022, kada je emitovan prethodni ciklus, pripremao je nove epizode i sada je spreman da još jednom pokrene kinematografsku mašineriju i stvori magiju.

  - Mogu da vam kažem samo nekoliko stvari, a to je da će snimanje da počne u oktobru i da će da se završi do kraja ove godine, odnosno do Nove godine. Glavni junaci su i dalje Nikola Krsmanović, koga igra Goran Bogdan, Boban Marković, koga tumači Stefan Trifunović, a pojaviće se i novi likovi i neki naši vrlo poznati glumci i glumice - otkriva za TV novosti Oleg Novković i dodaje da ne može ništa više da kaže o zapletu, niti o kastingu i da to mora da vodi produkcijska kuća Firefly.

  Mračna priča o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom, koja je podigla mulj u urbanoj močvari Beograda i Novog Beograda, bez sumnje je ostavila snažan utisak na gledaoce.

  - Treća sezona će biti kraća i imaće osam epizoda. Inače, prva je imala deset, a druga sezona 11 epizoda, od kojih je prva bila dupla, pa je praktično bilo 12 epizoda - otkriva Oleg Novković.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)