×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 14.08.2023 15:37:34

  TELESTE / Joe Godas pridružuje se Telesteovom savetodavnom odboru za tržište Severne Amerike  Turku, FINSKA – 3. avgust 2023. – Teleste sa zadovoljstvom objavljuje da se Joe Godas (bivši potpredsednik Charter Communications, Netvork Engineering & Technologi) pridružio Savetodavnom odboru kompanije za tržište kablovskog širokopojasnog pristupa Severnoj Americi, čiji je cilj da podrži Teleste u širenju tržišta mogućnosti za kablovske pristupne mreže.

  „Teleste je pozicioniran na čelu inovacija u tehnologiji pristupne mreže za kablovsku industriju, kontinuirano nastojeći da širokopojasne mreže učini naprednijim. Kako se operateri takmiče da nadograde svoje mreže na 10G, ova najsavremenija tehnologija nudi neuporedive prednosti u pogledu operativne efikasnosti i usluga za korisnike. Uzbuđen sam što ovu tehnologiju dovodim do novih horizonata i željno očekujem priliku da sarađujem sa Savetodavnim odborom“, rekao je Joe Godas.

  „Radujem se Joeovom doprinosu i duhu saradnje u našem savetodavnom odboru na Telestevom putu do tehnološkog i tržišnog liderstva u Severnoj Americi“, rekla je Esa Harju, izvršni direktor Telestea.

  „Drago nam je što možemo toplo pozdraviti Džoa kao najnovijeg člana našeg Savetodavnog odbora. Sa svojim izuzetnim iskustvom u industriji, on donosi dragocenu perspektivu u rad našeg tima u vođenju Telesteovog strateškog pravca na severnoameričkom tržištu kablovskog širokopojasnog pristupa. Uvereni smo da će nas njegov doprinos pokrenuti ka daljem uspehu“, rekao je Hano Narjus, predsednik Savetodavnog odbora.

  Ostali članovi Savetodavnog odbora su Hano Narjus (predsednik odbora, potpredsednik Teleste Netvorks), Esa Harju (predsednik i izvršni direktor Telestea), Stefani Mičko Bil (bivši CTO, Charter Communications) i Nil Tang (predsednik, Antroniks) .