×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 20.07.2023 00:19:46

  TELEKOM-SRBIJA / Telekom Srbija grupa nastavlja širenje u dijaspori  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 17. jul 2023. / Kompanija MTEL počela je sa radom i u Nemačkoj, a pružanjem usluga u toj zemlji pokrivena je kompletna DACH regija, saopštio je Telekom Srbija.

  "Telekom Srbija je 17. jula zvanično počeo sa pružanjem usluga u Nemačkoj, pod brendom MTEL Nemačka (Germany), čime je pokrivena kompletna DACH regija. Uz MTEL Austrija (Austria) i MTEL Švajcarska (Switzerland), Telekom Srbija širenjem svog poslovanja na tržište Nemačke dokazuje da je jasan u nameri da postane ozbiljan međunarodni igrač i osvoji globalno tržište, a što je najvažnije od svega da pruži brojne pogodnosti našim ljudima u inostranstvu, ali i ostatku populacije u ovom delu Zapadne Evrope", navedeno je u saopštenju te kompanije.

  Generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić rekao je da početak pružanja usluga u Nemačkoj, nakon Austrije i Švajcarske i pokrivanje čitave DACH regije predstavlja ogroman uspeh Telekoma Srbija i ispunjenje ambicioznih planova koji se odnose na međunarodno širenje.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)