×


  Televizija -- Data și ora publicării: 24.05.2023 11:53:45

  SERIJA-KORAK-PO-KORAK / Počinje serija “Korak po korak”  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 19. maj 2023. / Serija “Korak po korak” o ljubavi i plesu počinje od 22. maja na TV B92, a naredne epizode biće emitovane radnim danima u 19.45 časova

  Isidora (Mina Milićević) i Stefan (Žarko Stepanov) su bračni par koji prolaze kroz krizni period. Za godišnjicu braka Stefan Isidori poklanja časove plesa u plesnom studiju “Korak po korak” što je bila njena davnašnja želja.

  Isidora ima oko 35 godina, lepa je, vodi računa o svom izgledu, što primećuju svi. Sa Stefanom je u braku 5-6 godina, posle višegodišnjeg zabavljanja. Polako ulaze u bračnu monotoniju, a sve se menja kada Marko, njen drug iz detinjstva sve više vremena provodi sa njom. U ulozi Isidore pojavljuje se Mina Milićević, mlada talentovana glumica, koja pored glume ima i zavidno plesno iskustvo.

  Vlasnici plesnog studija su Luka (Arsenije Tubić) i njegova devojka Marija (Helena Petrović), plesni šampioni koji su u emotivnoj vezi koja je takođe “na proveri”.

  Isidorin najbolji drug je Marko (Željko Maksimović), koji prema njoj gaji osećanja veća od drugarskih i čeka svoju priliku da je osvoji. Isidora je verna suprugu Stefanu, kome se ne dopada što Marko sa njom provodi sve više vremena. Bliži se plesno takmičenje na koje Stefan ne želi da ide jer ima tremu, a Isidora u afektu poziva Marka da joj bude plesni par.

  Pored ova dva para, veće role u seriji imaju Janko Cekić (Gaga) i Katarina Dimitrijević (Dajana).

  Reditelj serije je Stanislav Simić, dramaturg Kosta Peševski, producentski dvojac čine Nikola Burovac i Danijel Đurić, a za koreografiju je zadužen plesni as Daniel Romanović.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)