×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 18.05.2023 17:08:49

  TELEKOM-SRBIJA / Telekom Srbija pokreće svoj podkast  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 15. maj 2023. /Telekom Srbija pokreće svoj podkast pod nazivom „Telcast”. U podkastu će se govoriti o tehnologijama i inovacijama, muzici, filmovima, novim trendovima u medijima ali i komunikacijama, načinima na koje danas slušamo i gledamo i informišemo se.

  Domaćin podkasta biće poznato TV lice Minja Miletić, koja će svakog drugog petka od 20 časova sa ekskluzivnim gostima razgovarati o tome šta čini njihov digitalni svet i kako im menja svakodnevicu.
  Prvi Telcast biće emitovan u petak, 19. maja, a gost će biti generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić.

  „Pokretanjem podkasta potvrđujemo da smo kompanija koja pokreće promene. Drago nam je što ćemo i na ovaj način razgovarati o tehnologijama, trendovima i telekomunikacijama koje čine današnji svet i u najvećoj meri ga menjaju i oblikuju. Verujemo da će ovo biti još jedan uspešan projekat naše kompanije koji će naići na veliko interesovanje publike“, saopšteno je iz Telekoma Srbija.
  Svi zainteresovani za navedene teme moći će da gledaju „Telcast“ na jutjub kanalu Telekom Srbija, ili ga slušaju na platformama Spotify, ITunes i google podcast.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)