×


  Televizija -- Data și ora publicării: 17.05.2023 11:15:51

  SERIJA-ALEKSANDAR-KARAĐORĐEVIĆ / Snima se serijal o princu Aleksandru Karađorđeviću  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 13. maj 2023. / Počelo je snimanje dokumentarnog serijala pod radnim naslovom "Kruna, država i narod" o životu princa Aleksandra Karađorđevića.

  On se u tom u dokumentarnom serijalu na engleskom jeziku, koji bi trebalo da ima četiri epizode od po 50 minuta, a čiji je reditelj i producent Lazar Vučković, pojavljuje u glavnoj ulozi i prvi put sam priča o svom životu.

  "Prvi kadrovi ovog dokumentarnog serijala snimljeni su u Londonu u hotelu 'Kleridžiz', u apartmanu 212 u kom je Prestolonaslednik rođen 1945, zbog čega je, kako se veruje, Vinston Čerčil čak stavio zemlju ispod kreveta, a sobu proglasio jugoslovenskom teritorijom na samo jedan dan. U narednom periodu snimanje će se nastaviti na raznim lokacijama u Srbiji, ali i u drugim zemljama, uz učešće brojnih poznatih ličnosti", navodi se u saopštenju iz Dvora.

  Serija o Aleksandru Karađorđeviću, kako je najavljeno, "objašnjava zašto je postao državni neprijatelj sa samo dve godine, govo

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)