×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 17.05.2023 10:25:16

  N!-CNN / N1 nastavlja partnerstvo sa CNN-om  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 10. maj 2023. / United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi potpisala je novi trogodišnji ugovor kojim se nastavlja uspešno partnerstvo vodeće regionalne informativne platforme N1 i prestižne američke medijske kuće CNN.

  Partnerstvo CNN-a i N1, koji omogućava pristup nezavisnim i proverenim vestima milionskom auditorijumu u regionu, počelo je 2014. To je bila prvo ekskluzivno partnerstvo koju je potpisala američka medijska organizacija u ovom delu Evrope.

  “Ponosni smo što smo nastavili saradnju sa N1 koji je naš važan partner u jugoistočnoj Evropi“, rekao je Valid Čamak, direktor prodaje sadržaja i licenciranja u CNN-u.

  Aleksandra Subotić, izvršna direktorka Untied Media, rekla je: „United Media je, kao i CNN, posvećena podršci demokratskim vrednostima. Podrška nezavisnim medijima koji su slobodni od političkog uticaja je ključna za razvoj demokratije. Ovo je posebno važno u regionu gde su medijske slobode često pod pritiskom. Biti pouzdan izvor tačnih i nepristrasnih vesti je ključan faktor u popularnosti našeg sadržaja. Zahvalni smo na podršci CNN-a koja nam omogućava da pružimo ovu važnu uslugu našoj publici u jugoistočnoj Evropi.”

  Kroz saradnju sa CNN, N1 ima pristup najnovijim svetskim izveštajima, analizama i ekskluzivnim intervjuima.

  Uz izveštavanje svojih reportera iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, N1 ima priviliegiju da građanima pruži sveobuhvatan pogled na najbitnija dešavanja.

  Dodatna vrednost parnerstva sa CNN-om leži u činjenici da N1 producenti i novinari imaju priliku da zajedno sa najiskusnijim licima globalnog lidera u proizvodnji vesti prolaze obuke i edukuju se o najnovijim svetskim trendovima kada je u pitanju proizvodnja i distribucija informativnog i dokumentarnog sadržaja.

  U svom portfoliju ima preko 55 televizijskih kanala i 30 portala, kao i radio stanice i štampane publikacije.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)