×


  Televizija -- Data și ora publicării: 23.03.2023 12:26:38

  SERIJA-BRAK-MRAK / "Brak mrak" – nova serija na TV B92  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 18. mart 2023. / Novi sitkom "Brak mrak" stiže na TV B92, a nove epizode emituju se svakog radnog dana sa početkom u 17 časova i 15 minuta.

  Pratićete bračne avanture Ljubinke i Milana, koji su na korak od razvoda, međutim, kako to obično biva, ljubav je na klackalici i kako se ono kaže u narodu “ko se svađa, taj se voli” – tako je i kod naših junaka.

  Radnja se vrti oko supružnika Milana i Ljubinke čijem braku se bliži kraj. Ljubinka sumnja da je Milan vara, Milan smatra da ga Ljubinka ne ceni i da uskraćuje njegovu slobodu. Kada su na ivici razvoda njihovi životi se menjaju za 180 stepeni.

  Na vratima njihovog stana se pojavljuje advokat Nestorović, koji im saopštava da je Milanova baba-tetka Milanka umrla i svo svoje bogatstvo ostavila Milanu. Radost zbog nasledstva prekida saznanje da postoji ugovor koji mora biti ispoštovan, kako bi novac došao do Milanovih ruku.

  U ugovoru piše da Milan i Ljubinka ne smeju da se posvađaju i da moraju čuvati Milankinog ljubimca, miša Boška. Milan ima fobiju od miševa i razmišlja da se odrekne nasledstva ali ga Ljubinka ohrabruje i pokušava da ga spreči. Na dalje daju sve od sebe da održe lažnu sliku o svom životu.

  Glavne uloge tumače: Ana Bartoli, Ivan Ninčić, Olivera Ježina, Vladimir Grbić…

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)