×


  Televizija -- Data și ora publicării: 12.03.2023 18:59:49

  SERIJA-AZBUKA-NAŠEG-ŽIVOTA / Kraj snimanja druge sezone serije "Azbuka našeg života"  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 9. mart 2023. / Završeno je snimanje druge sezone igrane televizijske serije "Azbuka našeg života", kreatorke i rediteljke Jelene Bajić Jočić, koja je realizovana u saradnji produkcijske kuće Contrast Studios i Telekoma Srbija.

  Nakon velikog uspeha prvih deset epizoda, čija je priča zasnovana na motivima romana Mirjane Bobić Mojsilović, ovaj popularni TV projekat dobija svoj nastavak. Ipak, nove epizode serije izlaze iz okvira knjiga.

  U središtu su i dalje Vesna i Uroš Popović, čiji se putevi naizgled razilaze: dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti sebi i svom poslu, pronalazeći radost i svoju svrhu u tome.

  Iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati ovaj novonastali životni balans - Urošu preti poslovni krah, a Vesna započinje intimnu vezu sa muškarcem koji će je potpuno zaludeti.

  Uporedo sa njihovim, plete se i niz paralelnih priča i epizoda koje će gledaocima doneti sve što je svojstveno ovoj modernoj bajci - životne trenutke pune iskrene emocije, uz preplitanje pitkog, inteligentnog humora i teških dramskih momenata.

  Kao i do sada, serija "Azbuka našeg života" baviće se savremenim društvom i preispitivanjem sistema vrednosti unutar tog bajkovitog privida o savršenim životima.

  U novoj sezoni biće dotaknute mnoge životne teme, društveno odgovorna pitanja o kojima se vrlo malo govori, a koja čine našu svakodnevicu.

  U nastavku priče, sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, najpre popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, koga ćemo gledati u glavnoj muzkoj ulozi druge sezone.

  Upečatljive role odigraće i Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Jelena Mur, Vladan Dujović, Vanja Ejdus, kao i američka glumica srpskog porekla Ana Alexander i drugi.

  Novih jedanaest epizoda TV serije "Azbuka našeg života" biće premijerno prikazano ove jeseni na kanalu Superstar.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)