×


  Televizija -- Data și ora publicării: 23.01.2023 16:27:55

  HRT / HRT objavio detalje novih emisija za 2023. godinu  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 21. januar 2022. / Hrvatska radiotelevizija i ITV Studios sklopili su ugovor o otkupu više formata i serija s ITV Studios, uključujući kviz 'Beat The Chasers' ('Pobedi lovce' ili 'Super Potjera') kao i obnavljanje showa 'The Voice'.

  U kvizu 'Beat The Chasers', sličnom Poteri, takmičar se bore protiv stručnjaka opšteg znanja za novčanu nagradu.

  - HRT na proleće počinje s emitiranjem novog kviza koji će se svati 'Super Potjera', a emitirat će se nedjeljom uveče – saopštili su.

  Drugi novi format je emisija 'A Year To Remember' ('Godina za pamćenje'), koja vraća publiku u određenu godinu, kroz video isečke, pitanja i igre.

  - Možemo da potvrdimo kako na jesen kreće 4. sezona showa 'The Voice', a i u pripremi je nova sezona 'Volim Hrvatsku' - rekli su nam s HRT-a.

  Četvrta sezona 'The Voicea' s emitovanjem počinje krajem godine, a predviđena je i peta sezona za 2025. Dečja verzija 'The Voice Kids' će se po prvi put emitirati na HRT-u 2024. godine.

  - Kako su sve emisije ITV Studija na HRT-u dobro prihvaćene od strane publike, uvereni smo da će tako biti i sa potpuno novim naručenim formatima 'Godina za pamćenje' i Pobijedi lovce' - rekao je Mario Sedmak, voditelj zabavnog programa na HRT-u.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)