×


  Televizija -- Data și ora publicării: 05.08.2022 12:19:11

  NOVA-S-KVIZ / Milioner se vraća na male ekrane  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 4. avgust 2022 / Popularan format Sony Pictures televizije „Želite li da postanete milioner“ od septembra, nakon 10 godina pauze, se vraća na male ekrane i to na televiziji NOVA S. Učesnici će se takmičiti za vrednu nagradu od 5 miliona dinara.

  Gledaoci će emisiju moći da prate četiri puta nedeljno, od ponedeljka do četvrtka u prajm tajmu a ima domaćina ovog show programa biće pravo iznenađenje za mnoge.

  Pravila kviza ostaju nepromenjena. Učesnik koji sedne u "vruću stolicu"ima zadatak da tačno odgovori na 15 pitanja kako bi osvojio maksimalnu nagradu. Za svako pitanje su ponuđena četiri odgovora i svako nosi određenu sumu. Na petom i desetom pitanju nalaze se zagarantovane sume. Ukoliko takmičar da pogrešan odgovor, osvaja samo sumu koja mu je poslednja zagarantovana. Takođe, učesnici imaju pravo da odustanu od igre kad god požele.

  Na putu da osvoje milione imaju na raspolaganju imaju tri vrste pomoći: “pola-pola”, “pozovi prijatelja” i “zamena pitanja”. Vreme za razmišljanje je neograničeno.

  Inače, kviz “Želite li da postanete Milioner” je poreklom iz Velike Britanije i emituje se u više od 120 zemalja. Na britanskoj televiziji ITV se prikazuje još od 1998. godine, što najbolje govori o njegovoj popularnosti uprkos velikoj konkurenciji među drugim emisijama tog tipa.

  Tokom prethodnih izdanja kviza u Srbiji niko nije uspeo da odgovori na svih 15 pitanja i osvoji maksimalan novčani iznos a da li će neko od novih takmičara u tome uspeti gledajte od septembra na Nova S kanalu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>