×


  Televizija -- Data și ora publicării: 01.08.2022 15:52:17

  SERIJA-RTS-KAMIONDŽIJE / Kamiondžije – snima se treća sezona  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 30. jul 2022 /Prva klapa novog ciklusa serije "Kamiondžije d.o.o." pala je pre 15-ak dana. I treća sezona serije u produkciji RTS-a, snima se u Ubu i selima Tamnave.

  Snima se 12 epizoda treće sezone novih Kamiondžija i avantura majstorskog tandema Baje i Žiće. I dalje na osnovnoj ideji nezaboravnog tvorca Gordana Mihića i aktuelizovane kroz scenario Vladimira Đurđevića.

  „Mi smo jedna topla porodicna serija i ja mislim i moj je jedini cilj da mi rastemo iz sezone u sezonu. Zaista verujem da će ova treća biti bolja od prve dve.Mi ćemo imati preko sto glumaca,broj objekata i scena će biti veći nego prethodnih sezona", istakao je Filip Čolović, reditelj serije.

  Snimanje novih epizoda obradovalo je uigranu ekipu. Raspoloženje glumaca, sazivelih sa likovima moglo se videti i na setu u Pambukovici

  „Ja se sad pitam koji je ovo dan snimanja imam utisak da je sto pedeseti to jest da nismo nikad ni prekidali,kao da nije bilo ovih pauza između ovih letnjih snimanja.Ekipa je zaista uigrana", napomenuo je glumac Tihomir Stanić.

  „Nekako smo postali deo Dare ja sam ona i ona ja, i nekako to se sve pomesalo,tako da nam je u trećem ciklusu nekako mnogo lakše i scenario nam je nekako da bolji", istakla je glumica Paulina Manov.

  Pričom o iskrenosti i dobroti običnih ljudi Kamiondžije osvajaju televizijske gledaoce.

  "I narod u njihovoim sudbinama čita svoju sudbinu.Narod u njihovoj dobroti u njihovoj nesnađenosti, u njihovoj hrabrosti, njihovoj odvažnosti prepoznaje i svoje vrline i zato je ovo gledano i zato će uvek biti gledano", rekao je glumac Nenad Jezdić.

  Poslednja klapa, planirana je za polovinu oktobra, a emitovanje novih epizoda na RTS-u početkom 2023. godine.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>