×


  Televizija -- Data și ora publicării: 29.07.2022 14:14:18

  SERIJA-SLOŽNA-BRAĆA / Snimnjena zadnja klapa treće sezone serije "Složna braća"  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 26. jul 2022 / Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna, imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom

  Ispred kulisa čuvene kafane, negde duboko u skrovitim predelima Lipovačke šume, završeno je snimanje treće po redu sezone, čuvene humorističke serije "Složna braća".

  Nenad Okanović, glumac i izvršni producent serije, u ime ETM produkcije, zahvalio se celokupnoj ekipi, svim sektorima, počevši od glumaca, statista, scenografa, kostimografa, snimatelja, šminkera preko svakog pojedinca koji je omogućio da se ovih dva meseca snimanja uspešno završi, naglasivši da je uživao u svakom snimajućem danu i radovao se svakom novom izazovu sa kojim su se kao produkcija kroz ovaj projekat susreli.

  Muzičar i izvršni producent serije Bojan Ivković, istakao je da sama činjenica da je preko pet stotina ljudi radilo na seriji, kroz koju je prošlo više od stotinu glumaca i preko dvesta statista već govori dovoljno.

  Za scenario serije odgovoran je provereni dvojac u sastavu Dr Neleta Karajlića i Srđana Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću.

  U seriji su se kao gosti pojavile i brojne poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Ajs Nigrutina, Zorana Radojkovića Pileta, Ivon Jafali, Mikija Stevića i mnogih drugih.

  Serija koja je počela sa snimanjem 1. juna u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije imaće 12 epizoda čije se emitovanje očekuje početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>