×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 15.07.2022 16:40:03

  TELEKOM-MAKEDONIJA / Telekom predstavlja striming platformu GLEY na MakTV-u  SKOPLJE (MEDIA EXPRES) / 15. jul 2022 /Makedonski Telekom svoju ponudu na MakTV-u obogaćuje sadržajima prve makedonske striming platforme GLEY.

  Na MakTV-u, uz GLEY, korisnici će moći da gledaju najnovije domaće, regionalne i svetske filmove i serije, kao i program za decu potpuno sinhronizovan na makedonskom i albanskom jeziku.

  GLEY platforma će biti dostupna direktno preko MakTV prijemnika, bez potrebe za dodatnom instalacijom softvera, prilagođavanjem ili registracijom. Takođe, MakTV korisnici će imati pristup kompletnom katalogu GLEY sadržaja, dostupnom u Video na zahtev / Pretplate.

  Da bi koristili uslugu, korisnici treba da aktiviraju GLEY paket preko MakTV prijemnika, u Pretplati: Meni/ Pretplate ili preko Telekom MK aplikacije.

  Korisnici koji budu aktivirali GLEY paket, pored pristupa sadržajima MakTV uređaja, imaće mogućnost da bez dodatne naknade koriste uslugu na 2 dodatna pametna uređaja istovremeno (računar, smart TV, laptop ili pametni telefon), ili Gley aplikacija, koja je dostupna za Android i iOS korisnike.

  Usluga je dostupna i svim Telekom korisnicima fiksnih i mobilnih usluga koji nemaju uključen TV servis, a koji će Gley sadržaje moći da gledaju samo na pametnom televizoru, laptopu, računaru, tabletu ili pametnom telefonu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>