×


  Komunikacije -- Data și ora publicării: 15.07.2022 15:52:47

  BLOOMBERG-ADRIA / Bloomberg Adria TV počela sa radom u Srbiji  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 15. jul 2022 / U Srbiji je počelo emitovanje Bloomberg Adria TV, sa fokusom na poslovne i finansijske vesti, koja radi istovremeno na pet tržišta u uredničkim centrima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.

  Digitalno izdanje Bloomberg Adria, prve panregionalne multiplatformske mreže za poslovne vesti u jugoistočnoj Evropi, zvanično je počelo da radi 1. jula.

  Bloomberg Adria će raditi kao servis za vesti dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji, sa osam sati TV programa uživo svakog dana iz studija u Beogradu, Ljubljani, Sarajevu, Skoplju i Zagrebu.

  "Ovo je timski rad 30 televizijskih novinara koji žele da naprave iskorak u izveštavanju o ekonomiji regiona i sveta, tako što će svakoj vesti dodati analizu više te posmatrati širi kontekst. Ekipa i ja smo mirni, jer znamo da smo uradili najbolji posao do sada i da ćete iz dana u dan videti šta sve spremamo i kako je medijska kuća Bloomberg ideju i standarde primenila u našem regionu", izjavila je Vesna Damjanić, glavna i odgovorna urednica Bloomberg Adria TV.

  Ona je istakla da je osnovni cilj televizije analiza ekonomskih tema, a uz pomoć tima analitičara koji je jedinstven u ovom delu Evrope.

  "Na osnovu tih vesti koje naši gledaoci, koji su inače jako zahtevni i dobro informisani, sutra mogu doneti kredibilne odluke jer znamo da je danas pravovremenost i tačnost ono što oni cene. Mi ćemo biti emitovani ne samo putem televizije, nego i digitala s ozbirom na to da je Bloomberg Adria multimedijalna platforma", dodaje Damjanić.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
IBC2022 advertising for the live event in Amsterdam
>