×

  Televizija -- Data și ora publicării: 20.06.2022 11:34:20

  N1-SRBIJA-NOVA-S / Televizije N1 i Nova S predale dokumentacije za nacionalne frekvencije  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 18. jun 2022 / Televizije N1 i Nova S predale su Regulatornom telu za elektronske medije (REM) neophodnu dokumentaciju za podnošenje prijave na konkursu za dodelu nacionalne dozvole za emitovanje programa.

  Prema merenja gledanosti TVBeat, N1 u mreži u kojoj se emituje, je u poslednje dve godine stalno među pet najgledanijih kanala, gledaniji i od pojedinih trenutnih televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emisije koje su do sada privlačile veliku pažnju gledalaca i na profesionalan, etičan i zanimljiv način tretirale najaktuelnije teme političkog, privrednog, kulturnog života su temelj budućnosti N1.

  Nova S je kao kablovski kanal u prethodne tri godine zadobila veliko poverenje gledalaca zbog kvalitetnog sadržaja koji nudi, a merenja gledanosti potvrđuju da, uprkos ograničenoj dostupnosti, ispred određenih televizija koje trenutno imaju nacionalnu frekvenciju.

  U proteklih par godina televizija je prenosima takmičenja poput Lige nacija, EURO 2020 i kvalifikacija za Katar dokazala da ima produkcione kapacitete za prenos događaja od nacionalne važnosti.

  Emisije iz originalne produkcije na NOVA S vode i uređuju najprepoznatljivija TV lica u Srbiji: Maja Nikolić, Jelena Obućina, Slobodan Georgiev, Goran Dimitrijević, Nevena Madžarević, Danilo Mašojević, Ana Mihajlovski, Vesna Dedić, Marko Stepanović i Srđan Jovanović uz ekipu vrhunskih novinara i reportera.

  Sa televizija N1 i Nova S poručuju da ispunjavaju sve tehničke, organizacione i programske uslove za dobijanje nacionalne dozvole, te da će svim gledaocima u Srbiji ponuditi sadržaje kakve zaslužuju, a naročito nepristrasno i objektivno izveštavanje.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>