×


  Televizija -- Data și ora publicării: 07.06.2022 10:54:13

  TELEMACH-VOYO / VOYO uključen u EON pakete  LJUBLJANA (MEDIA EXPRES) / 5. jun 2022 / Telekomunikacioni operater Telemach će do početka jula uvesti dosta novina i dodati video na zahtev VOYO-u u svoje EON pakete.

  VOYO se smatra najpopularnijim slovenačkim videom na zahtev i sada korisnicima Telemacha donosi više od 9.000 razloga za zabavu i širenje vidika: od najgledanijih slovenačkih i stranih emisija, VOYO originalnih serija, sinhronizovanih crtanih filmova, do ekskluzivnih sportskih prenosa uživo, pregleda POP-a sadržaj , bestseleri i 5KA onlajn učionica.

  Bilo da su novi ili stari Telemach korisnici, bez obzira gde se nalaze, VOYO će sada biti dostupan svima. I što je najvažnije, pristup neće zahtevati komplikovane procedure. Pristup će biti lako omogućen u Video klubu.

  Do 31. avgusta 2022. pretplatnici EON Light paketa mogu aktivirati VOYO paket na period od 12 meseci, a pretplatnici EON Full paketa na 24 meseca nakon obnove. Za pretplatnike EON Premium paketa, VOYO će postati deo paketa na neodređeno vreme.

  Adrian Ježina, predsednik Upravnog odbora Telemacha, rekao je: „Pošto se vodimo stalnim napretkom i razvojem, a istovremeno želimo da vodimo računa o željama korisnika, uključivanje VOYO videa u EON pakete je bio logičan korak. u obezbeđivanju njihovog zadovoljstva. Verujem da smo uključivanjem tako popularnog proizvoda kao što je VOYO pogodili u potpunosti, a nedavno povećane brzine interneta odlična su osnova za neprekidno uživanje u kućnom sadržaju koji on donosi.

  Telemach je u aprilu značajno povećao brzine prenosa podataka u EON paketima. U EON Premium paketu brzina je povećana sa postojećih na 600/60 na do 1000/100 Mbps, u EON Full paketu sa do 300/30 na do 500/50 Mbps, au EON Light od do 150/15 do do 200 / 20 Mbps. Time su EON paketi postali najbrži na slovenačkom tržištu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)