×

  Televizija -- Data și ora publicării: 03.06.2022 12:49:07

  SERIJA-SLOŽNA-BRAĆA / Počelo snimanje treće sezone serije "Složna braća"  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 2. jun 2022 /U sredu 1. juna, u Lipovačkoj šumi, počelo je snimanje treće sezone čuvene humorističke TV serije, "Složna braća", u produkciji Telekoma Srbije i izvršnoj produkciji ETM produkcije.

  U naredna dva meseca, poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona predvođena Natašom Ninković, Andrijom Kuzmanovićem, Markom Gverom, Radoslavom Raletom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar i drugima, nastaviće snimanje na brojnim lokacijama u Beogradu, Lipovačkoj šumi i studiju u Šimanovcima.

  Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Nele Karajlić i Srđan Janković, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću. Direktor fotografije je Zoran Čulić, a montažer - Nenad Pirnat.

  Jedan od izvršnih producenata ETM produkcije, Bojan Ivković, naglasio je da u snimanje nove sezone serije ulazi sa velikim uzbuđenjem, tim pre što razigranost scenarija donosi nove organizacione izazove, te nas tako u trećoj sezoni očekuje veći broj glumaca, statista, komplikovanije scene i veći broj eksterijera.

  Što se humora tiče, otvoren je jedan pravi nadrealni prostor, sa šarmantnim, dobro doziranim i nadasve univerzalnim humorom.

  Glumac i izvršni producent ETM produkcije, Nenad Okanović, istakao je da je pritisak u pogledu nastavka i snimanja novog serijala koji se nadovezuje na nešto što je imalo kultni status za vreme devedesetih, bio jako velik i predstavljao veliko breme.

  Emitovanje 12 epizoda treće sezone serije "Složna braća" očekuje se početkom sledeće godine, na Superstar TV i nekoj od televizija sa nacionalnom frekvencijom.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>