×


  Televizija -- Data și ora publicării: 31.05.2022 21:23:47

  SERIJA-TUNEL / Počelo snimanje serije “Tunel”  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 29. maj 2022 / Produkcijske kuće Telekom Srbija i Zillion Film započele su snimanje nove krimi serije „Tunel“. Sve epizode inspirisane su realnim događajima i prikazuju uzbudljive i opasne situacije u kojima se nalaze pripadnici policijskih i antiterorističkih jedinica i njihovih pregovaračkih odeljenja.

  “Pred nama je uzbudljiva priča koja će televizijsku publiku držati prikovanu za fotelje i zbog koje će jedva čekati novu epizodu. Uveren sam da će i ovaj projekat doživeti internacionalni uspeh, kao što je to bio slučaj sa prethodnim serijama iz naše produkcije“, izjavio je generalni direktor kompanije Telekom Srbija, Vladimir Lučić.

  Prva sezona će brojati dvanaest epizoda koje neće biti međusobno povezane. Svaka epizoda biće zasebna priča, po uzoru na najpopularnije svetske serije sličnog žanra, što na domaćoj sceni do sada nije viđeno.

  Kroz napete situacije i pregovaranje sa opasnim počiniocima i teroristima, gledaoce će voditi Minja Peković i Jovan Belobrković u ulogama glavnih likova, Nevene Gavran i Miloša Petrovića, članova stalne pregovaračke grupe.

  „Radeći na jednom drugom scenariju, tokom konsultacija u specijalnim jedinicama, upoznao sam čoveka na osnovu čijeg iskustva je i nastala ova serija. Njegovi slučajevi i privatni život koje mi je ispričao u svega pola sata bili su dovoljna inspiracija da započnemo pripreme za ‘Tunel’“, rekao je reditelj serije, Petar Ristovski.

  U epizodnim ulogama pojavljivaće se veliki broj poznatih glumaca kao što su Nebojša Dugalić, Danica Ristovski, Miloš Timotijević, Sergej Trifunović, Miloš Đorđević, Branislav Lečić, Dragan Boža Marjanović, Tamara Šustić i ostali. Među njima je i Zoran Cvijanović koji u jednoj epizodi tumači lik počinioca, a koji je potvrdio da je serija pripremana studiozno i vrlo istraživački, te da veruje da će sve epizode biti veoma gledane i uzbudljive.

  Serija „Tunel“ emitovaće se na Superstar kanalu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)