×

  Televizija -- Data și ora publicării: 31.05.2022 21:13:51

  SERIJA-RADIO-MILEVA / Završeno snimanje treće sezone serije "Radio Mileva"



  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 29. maj 2022 / Završeno je snimanje treće sezone porodične humorističke serije "Radio Mileva", autora Nebojše Garića. Od jeseni nas očekuje novih pedeset epizoda na Prvom programu RTS-a.

  I u trećoj sezoni red smeha, red suza i mnoge zanimljive situacije na male ekrane donose dobro poznati likovi, stanari zgrade u Rankeovoj 12.

  - Negujemo nešto što nije komedija u čistom smislu, već je kao neki 'dramedi'. Imaju i situacije koje nisu nužno komične, imaju svoje male porodične probleme, sukob generacija, roditeljske brige - kaže reditelj
  Elmir Jukić.

  A za probleme i brige svih generacija snalažljiva Mileva koju tumači Olga Odanović uvek prva ima rešenje. Ipak, digitalno doba u kojem odrasta unuka Sonja čak i za nju je preveliki izazov.

  - Mislim da smo mi danas kao omladina i deca dosta pokazivački nastrojeni. Svi želimo da se dokažemo, konstantno živimo u svetu dokazivanja i onda oni kroz društvene mreže konstantno pokušavaju da predstave nešto na što lepši način - smatra Kristina Bogunović Gavrić.

  Brojni epizodni likovi posetiće čuveni komšiluk. Junake koje je publika odavno zavolela poput frizerke Jece, u stalnoj potrazi za ljubavlju, pratićemo u novim avanturama.

  - Generalno ono što Jeca predstavlja je na neki način omaž društvu surovog kapitalizma. Nema se vremena ni za šta osim za rad, rad i samo rad. Ona pokušava da sastavi kraj s krajem i u tome joj pomaže i odmaže ovaj ljupki komšiluk - navodi Anđelka Prpić.

  - Mislim da to jeste neki duh Beograda uvek bio, možda i više pre nego sada. Možda baš zato što je to nešto što nam nedostaje se sada kroz ovaj format vraća u naše živote - napominje Jovana Gavrilović.

  Serija "Radio Mileva" vratila je na male ekrane duh starih dobrih porodičnih serija i izuzetnom gledanošću dokazala da je taj žanr publici i dalje najdraži.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>