×

  Televizija -- Data și ora publicării: 28.05.2022 19:07:45

  A1-GROUP / A1 Broadcasting proširila Mezzo na dva nova tržišta  BEČ (MEDIA EXPRES) / 26. maj 2022 / A1 Telekom Austrjia Grup je obnovila i proširila distribuciju i Mezzo i Mezzo Live HD kanala klasične muzike na A1 Pay-tv platformama u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

  Ponude su već bile dostupne na tržištima grupe u Hrvatskoj i Belorusiji, a uskoro će biti dostupne i na A1 Pay-tv platformama u Bugarskoj i Severnoj Makedoniji.

  Thema, kompanija Canal+, takođe je pomogla Mezzu da obnovi svoje tehničko partnerstvo sa odeljenjem za emitovanje A1 Grupe koje pruža satelitske usluge za Mezzo Live HD signal preko azijsko-pacifičkog regiona, uključujući uplink i kapacitet satelita na satelitu APSTAR-9.

  Elena Petrova, šef odeljenja za emitovanje i satelitske usluge, međunarodno poslovanje, u A1 Telekom Austria Grupi, rekla je: „Uzbuđeni smo zbog ove nove saradnje koja jača naše partnerstvo i omogućava nam da proširimo Mezzo kanale i na dva nova tržišta u okviru efekata A1. Grupe. To pomaže da se ubrza distribucija ne samo u Evropi, već iu azijsko-pacifičkom području.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>