×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 03.05.2022 16:40:48

  TELEKOM-CRNA-GORA / Telekom ponudio novu uslugu - digitalna kancelarija za fleksibilan način rada  PODGORICA (MEDIA EXPRES) / 30. apri 2022 / Crnogorski Telekom je ponudio novu uslugu pod nazivom Moja digitalna kancelarija, koja poslovnim korisnicima olakšava fleksibilan i mobilan način rada, tako da mogu nesmetano obavljati poslovne obaveze gde god da se nalaze.

  Iz kompanije su objasnili da je reč o kompletnom digitalnom rešenju za savremeni biznis koje uključuje sve – od laptopa i mobilnog interneta, do programa i usluga zahvaljujući kojima posao teče glatko.

  „Biznis korisnici Telekoma biraju između dva laptop računara – ASUS X515JA-WB311 i HP 250 G7 i5-1035G1 8G256 DVDWR, dok su ostali elementi usluge isti bez obzira na računar i među njima su mobilni internet, Microsoft 365 licenca, eTrust usluga za digitalno potpisivanje dokumenta, Cloud Storage administratorski nalog sa pet gigabajta (GB) prostora i antivirus zaštita odnosno TrendMicro antivirus licenca“, navodi se u saopštenju.

  Mobilni internet uključen u uslugu podrazumeva brzi bežični pristup internetu i korisnici će dobiti data karticu sa 100 GB mesečno tokom trajanja ugovora.

  „eTrust usluga Telekoma korisnicima omogućava oslobađanje od papirologije i elektronsko potpisivanje i pečatiranje dokumenata. U Moju digitalnu kancelariju je uključen paket eTrust Intro sa 30 transakcija mesečno za jednog zaposlenog“, navodi se u saopštenju.

  Ukoliko je biznis korisnicima potrebno više transakcija ili više korisnika eTrust portala, moguće je aktivirati dodatne opcije ili veći paket. Aktivacija administratorskog paketa vrši se na zahtev.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>