×

  Televizija -- Data și ora publicării: 30.12.2021 11:16:42

  SERIJA-UBICE-MOG-OCA-5 / „Ubice mog oca 5“ od 8. januara na TV Prva i Superstar TV  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 26. decembar 2021. / „Ubice mog oca 5“ stižu na male ekrane. Od 8. januara gledaćemo novu sezonu na kanalu Superstar TV vikendom od 21h. Osim na kablovskoj televiziji petu sezonu „Ubica“ gledamo i na nacionalnoj televiziji i to od 12. januara. Serija će se na TV Prva prikazivati u terminu sredom i četvrtkom od 22h.

  Peti serijal "Ubice mog oca" doneće razrešenje ubistva oca glavnog junaka Aleksandra Jakovljevića, Mileta. Po prvi put u Ubicama imaćemo i prošlost koja je prethodila svemu i koja je apsolutno uticala na Aleksandrov karakter. Neke stvari i događaji u toj prošlosti biće neočekivane i teške. Glavna linija sadašnjeg vremena i istraga inspektora bavi se temom vršnjačkog nasilja.

  Svedoci smo brojnih tragedija koje se dešavaju na tu temu kao i nepravovremenog reagovanja institucija i okoline.Ovaj deo serije inspirisan je nažalost stvarnim događajima i u njemu će se videti puna težina svega, današnja deca u eri modernih tehnologija kada se snimci maltretiranja i ponižavanja drugara šeruju ili koriste kao vid ucene. Maltretirana deca ćute, zatvaraju se u sebe, samoubistvo im se čini kao jedini izlaz.

  Uloge u seriji tumače: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Marko Vasiljević, Marko Gvero, Sara Simović, Slaviša Čurović i drugi.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>