×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 17.11.2021 21:50:06

  TELEKOM-SRBIJA / Novi operater "MTEL", član Telekom Srbija Grupe, počeo da pruža usluge u Severnoj Makedoniji  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 17. novembar 2021. / Novi telekomunikacioni operator u Severnoj Makedoniji - "MTEL", član Telekom Srbija grupe, otvorio je danas prvu poslovnicu u centru Skoplja. Vrata prvog prodajnog mesta "MTEL" u Severnoj Makedoniji u ulici Makedonija otvorili su generalni direktori Telekoma Srbija i "MTEL" Vladimir Lučić i Marko Lopičić, saopšteno je iz Telekoma.

  Naveli su da Telekom Srbija, kompanija koji važi za regionalnog lidera u sektoru telekomunikacija, sa posebnim zadovoljstvom pokreće svoje poslovanje u Severnoj Makedoniji, prenosi Tanjug.

  "Naša kompanija već pruža usluge za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Severna Makedonija je u oblasti telekomunikacija izuzetno napredna i ulazak na to tržište vidimo kao izazov u koji ćemo uložiti iskustvo i znanje stečeno kroz poslovanje u Srbiji, BiH i Crnoj Gori", rekao je Lučić i dodao da je novo tržište konkurentno i dobro uređeno.

  Kao kompanija kojoj je zadovoljstvo korisnika najviši prioritet, Telekom Srbija grupa nastoji da u svakoj zemlji u kojoj posluje ponudi nove koncepte usmerene ka bogaćenju korisničkog iskustva i da, na taj način, doprinese daljem razvoju sektora telekomunikacija u zemlji i regionu, naveo je on.

  Stoga "MTEL", kao deo velike porodice Telekom Srbija grupe, nudi ekskluzivnu i jedinstvenu ponudu makedonskim građanima.

  Lopičić je naveo da je "MTEL" na početku rada u Severnoj Makedoniji ponudio vrhunsku satelitsku televiziju, a ljubiteljima dobrog programa "MTEL" nudi najbolji izbor televizijskih kanala i ekskluzivnih sadržaja.

  Ponuda je, kako je naveo pažljivo osmišljena i svrstana u tri veoma povoljna paketa koji obuhvataju više od 150 kanala.

  "Uvereni smo će takva ponuda, koja sadrži najkvalitetniji sportski sadržaj na kanalima Arena sport, zatim vrhunski filmski i serijski program na kanalima Superstar, ponuda svih makedonskih nacionalnih televizija, Pink kanala, kao i odličan izbor dokumentarnih, muzičkih i dečijih kanala, postati omiljeni televizijski izbor građana Makedonije", izjavio je Lopičić.

  Kako su naveli, "MTEL" ima velike ambicije na tržištu u Severnoj Makedonije i planira da korisnicima ponudi i druge telekomunikacione usluge i digitalne servise.

  "'MTEL Global', naša članica sa sedištem u Austriji, ima više od 100.000 korisnika, a prisutna je širom Evrope, SAD i Kanade", dodaje se u saopštenju Telekoma Srbija.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>