×

  Televizija -- Data și ora publicării: 10.11.2021 20:16:40

  NOVA-HR / Željka Gulan u uredničkom timu Dnevnika Nove TV  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 11. novembar 2021. / Dugogodišnja reporterka, radijska i televizijska urednica, Željka Gulan, pridružila se uredničkom timu najjačeg informativnog programa Nove TV. Gulan, kao dnevna urednica u čijoj su ingerenciji Dnevnik, ali i popodnevne vesti, biti odgovorna za stvaranje najgledanijih informativnih minuta u zemlji te će osiguravati njihovu zanimljivost, relevantnost i kvalitet, uz pridržavanje visokih profesionalnih standarda.

  „Biću deo uredničkog tima najgledanije televizije u Hrvatskoj za mene je ne samo čast nego i obveza da budem još bolja u ovome što radim. Ponuda da uređujem Dnevnik Nove TV, vodeću informativnu emisiju u zemlji, za mene je bila nešto najljepše u mojoj novinarskoj karijeri i mogu samo biti zahvalna direktorici informativnog programa, Kseniji Kardum, što mi je iskazala to poverenje. Uređivanje Dnevnika za mene znači svaki put iznova napisati knjigu koja će gledaocima zaokupiti pažnju od prvog do zadnjeg minuta. Još kad su te minute najgledanije – nema boljeg osećaja. Veselim se i što će me u svemu tome usmeriti i moje kolege saradnici Ivana Ivančić i Branimir Felger“, izjavila je povodom svog dolaska na Novu TV, saopštila je NOVA HR.

  Prve korake u novinarstvu Željka Gulan napravila je na Radiju Velika Gorica, a ubrzo je prešla na Zagrebački radio gde su i počeci njeni političkog izveštavanja iz Sabora i Vlade. No, veliki pečat svakako je dala radeći u Media servisu gde je kao izvršna urednica intervjuisala najrelevantnije osobe iz političkog i javnog života. Nakon gotovo 20 godina provedenih na radiju, karijeru nastavlja na RTL-u kao dnevna urednica, radeći i na brojnim drugim projektima, pogotovo onim vezanim uz izbore u Hrvatskoj. U novembru 2021., s RTL-a prelazi na Novu TV na poziciju dnevne urednice u informativnom programu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>