×

  Televizija -- Data și ora publicării: 10.11.2021 19:51:29

  TV-B92-JESEN / Jesen na TV B92 stiže bogatija i svežija  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 10. novembar 2021. / Od 13. novembra svakog vikenda od 21.00 startuje druga još uzbudljivija sezona popularnih “Švindlera”. U preporođenu palanku koja je taman zaboravila na priču o lozu i million dinara, stižu crna udovica, genijalni početnik i kralj švindlera, svako sa svojim ciljem. Nova i stara lica se prepliću, sukobljavaju, stvaraju saveze, uvlačeći u švindleraj i najnedužnije stanovnike palanke, čime se briše granica između poštenih građana i poštenih prevaranata.

  Junaci ove dramske serije su Dejan Lutkić, Dragan Jovanović, Katarina Žutić, Branka Pujić, Anđela Jovanović…U novih 12 epizoda čiju režiju potpisuju Miroslav Lekić i Nemanja Ćeranić igra i ćerka poznatog kantautora Đorđa Balaševića, glumica Jovana Balašević.

  U fokusu nove sezone emisije na B92 pored Olivera JakšićA biće i novinarka Sanja Purić. Najvažnije političke, ekonomske, društvene teme njih dvoje pretočiće u pitku priču sa stručnjacima i ljudima koji su ostvarili veliki uspeh u svom poslu. I to svakog radnog dana od 17.00.

  TV B92 će uskoro posle veoma uspešne i gledane prve sezone emitovati nastavak “Dug moru”. Osnovni zaplet u 2. sezoni nosi Olga. Oko nje se plete radnja, otkrivaju se tajne, razvijaju mistični elementi i pronalaze racionalna rešenja. Ona je inicijator radnje i promena. Ona je rođena predodređena da menja svet. Ili će bar, za razliku od roditelja, uspeti da promeni sebe. Na putu ka višem cilju imaćemo niz neprijatnih situacija, nadamo se uz mali broj žrtava. Dve ogrlice i kamen će nam pomoći u tome.

  Radnja serije se odvija u Boki kotorskoj i u Beogradu. A reč je o meštanima poluostrva Luštica, gde je veo između živih i mrtvih, sadašnjosti i prošlosti tanak. Uloge tumače Ana Lečić, Dragan Mićanović, Vule Marković, Bojana Maljević, Sebastijan Kavaza, Nada Šargin, Leon Lučev…Kreatori serije su Bojana Maljević I Goran Gajić.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>