×

  Televizija -- Data și ora publicării: 24.10.2021 15:06:49

  SERIJA-ADVOKADO / "Advokado", uskoro na RTS-u  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 24. oktobar 2021. / Gledaoci RTS-a će uskoro, iz večeri u veče, uživati u crnohumornoj komediji "Advokado", nastaloj prema scenariju Nikole Pejakovića, autora čiji su tekstovi bili osnova za nastanak TV serija "Meso" i "Kosti", koje su sa velikim uspehom prikazivane na RTS-u. Pejaković je, zajedno sa Sašom Hajdukovićem i reditelj serije "Advokado".

  Serija prati zgode i nezgode glavnog junaka Brane, kojem verni saputnik Beli pomaže da svakodnevno upada u nove probleme. Središte radnje fokusira se na prijateljske i porodične odnose, tipične za balkansko podneblje, prožete tugom i humorom u jednom

  U pitanju je priča o borbi pojedinca sa željom da se otrgne od nametnutih stereotipa i konzervativne sredine koja kritički posmatra odluke koje odudaraju od tradicionalnih postulata. Ipak, on nastavlja svoju bitku, želeći da promeni poziciju u kojoj se nalazi i da prestane biti sve ono što označava reč "Advokado".

  Glavne uloge tumače Ljubomir Bandović, Nikola Pejaković Kolja, Branka Katić, Mira Banjac, Jasna Đuričić i Mirjana Karanović. Od sporednih, tu su Sergej Trifunović, Vojin Ćetković, Boris Milivojević, Bojan Dimitrijević i brojna druga poznata glumačka imena.

  Serija "Advokado" nastala je u produkciji Radio-televizije Srbije i Bosonoga produkcije, prenosi RTS.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>