×

  Televizija -- Data și ora publicării: 24.10.2021 14:59:03

  SERIJA-IGRA-SUDBINE / Nastavlja se snimanje domaće serije "Igra sudbine"  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 23. oktobar 2021. / Na zahtev velikog broja gledalaca serije “Igra sudbine“, televizija Prva je odlučila da nastavi snimanje ovog projekta. Igra sudbine, koja je svakog radnog dana od 20.00 uz gledaoce Prve televizije biće deo programske šeme i naredne godine. Iako su se glumci nedavno oprostili na setu i objavili kraj, publika je ta koja daje poslednju reč.

  Snimanje se nastavlja, a scenarista je presrećan jer otvara novu stranicu. Obećava da će u porodicama Kanački i Ožegović biti svega, intriga, skandala, suza i zavada, ali i prijateljstava i ljubavi koje pobeđuju sva iskušenja. Gledaoce očekuju još uzbudljivije epizode od januara.

  - Kao što je i u seriji “Igra sudbine” sve bilo iznenađujuće i nepredvidljivo – tako je iznenađujuće i nepredvidivo sve što je u vezi snimanja serije “Igra sudbine”. Samo nekoliko dana nakon završetka snimanja druge sezone, kada sam bio ubeđen da sam stavio tačku na 12.000 ispisanih strana teksta, ispostavilo se da se ta tačka pretvara u zapetu. Ovoj odluci radovaće se milioni ljudi koji svakodnevno prate seriju ne samo u našoj zemlji i regionu, nego i svi oni koji je gledaju na svim kontinentima širom zemaljske kugle, odakle su nam se takođe javljali, očajni nakon informacije da je sudija svirao kraj. Ipak, želja TV Prva da bude na strani svoje publike, što prava televizija uvek radi, posle “kraja” igramo produžetke – u kojima će, kao i do sada biti potvrđeno ono što je bila suština naše priče: “Ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled” - naglašava Jokanović.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>