×

  Televizija -- Data și ora publicării: 24.10.2021 13:18:31

  SERIJA-MAMA-I-TATA-SE-IGRAJU-RATA / Snima se 10 novih epizoda serije “Mama i tata se igraju rata”  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 22. oktobar 2021. / Posle velikog uspeha serije „Mama i tata se igraju rata“, Veljko Radisavljević, Jadranka i drugi akteri popularne drama-komedije koja je osvojila publiku, vraćaju se na male ekrane. Ovih dana, nadomak Beograda, pala je prva klapa nastavka serije.
  Neumoljivi autori serije “Mama i tata se igraju rata”, ni po koju cenu ne žele da razveju neizvesnost s kraja poslednje epizode. Lepu Jadranku smo ostavili u drugom stanju.

  “Upoznaćete novog člana naše porodice koji je jako zanimljiv i mislim da će svima ukrasti srce, kao što je i Vida, to jest Lena“, otkriva za RTS Nina Janković Dičić.

  „Mama i tata se igraju rata” druga sezona kreće tri godine od poslednje epizode i mi pratimo sve junake, šta se njima desilo, veliko putovanje“, dodaje Gordan Kičić, odnosno Veljko Radisavljević.
  A na putovanje je krenuo i glavni junak Veljko, u Kamčatku gde radi treću sezonu serije Sloveni, koju će snimati i u Beogradu.

  Druga sezona imaće 10 epizoda i biće to 10 dana u životima junaka. Scenaristi su Gvozden Đurić, Marko Manojlović i Gordan Kičić koji, sa Manojlovićem, ali i sa Minom Đukić potpisuje i režiju. Dobro poznatim glumcima priključiće se nova imena u novim ulogama.

  „Glavna naša premisa je bila, kada smo krenuli da radimo drugu sezonu, da svim junacima koji su završili u tom trenutku prvu sezonu, da su u naredne tri godine dobili ono što su tražili u prvoj sezoni. Dakle, svima su se želje ispunile. E sad, da li su oni zaista ispunjeni i srećni….videćemo“, otkriva koscenarista, reditelj i glavni glumac, Gordan Kičić.

  Ekipa serije je na terenu naredna tri meseca.

  Da podsetimo, serija koju smo gledali krajem 2020. godine, osvojila je milione gledalaca. A sve je počelo sa filmom „Realna priča“ koji je kao scenarista i reditelj potpisao Gordan Kičić. U prvih 10 epizoda serije, priča nas je vodila na duhovit način kroz život mladih ljudi, koji se nakon velike ljubavi suočavaju sa svakodnevicom u braku, neuspehom na poslu, izazovima u vaspitavanju deteta, ali na prvom upoznavanju realnog života kroz njegove smešne i tužne trenutke. Upoznali smo protagoniste koji su na pragu srednjih godina, u trenutku kada njihova mladost i sve iluzije u koje su do tada verovali konačno ustupaju mesto odlukama i obavezama koje zahtevaju zrelost.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>