×

  Televizija -- Data și ora publicării: 14.10.2021 20:50:45

  SERIJA-KLJUN / Serija „Kljun“ dobila nagradu publike u Kanu  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 14. oktobar 2021. / Serija „Kljun“ koja je prva serija iz ovog regiona u selekciji prestižnog međunarodnog festivala serija Canneseries dobila je nagradu publike na svečanom uručenju nagrada u Kanu, saopštila je United Media.

  Publika je u nedelju imala priliku da pogleda prve dve epizode ovog serijala a nagradu su večeras, na svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika, u ime ekipe primili scenaristi Matija Dragojević i Ljubica Luković i rediteljka Jelena Gavrilović.

  Serija „Kljun“ (Awake) našla se u selekciji od 10 serija koje su se gledaocima predstavile ove godine. U zvaničnoj selekciji, učestvovale su i serije: „Christian“ iz Italije, „Countryman“ iz Norveške, „Dreams of Alice“ iz Rusije, „Limbo..until it’s over“ iz Argentine, „Mister 8“ iz Finske, „Sad city girls“ iz Izraela, „The aleggation“ iz Nemačke, „Totems“ iz Francuske i „Unknowns“ iz Izraela. Predsednik žirija bio je popularni glumac Nikolaj Koster-Valdo.

  Gledaoci iz Srbije seriju „Kljun“ već imaju prilike da gledaju na televiziji Nova S, od ponedeljka do četvrtka u 21.30h. U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, ne očekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>