×

  Televizija -- Data și ora publicării: 13.10.2021 15:03:09

  FILM-IZOLACIJA / Počelo snimanje filma "Izolacija" sa Milošem Bikovićem  BEOGRAD (MEDIA EXPRES) / 11. oktobar 2021. / Počelo je snimanje još jednog srpskog celovečernjeg igranog filma – autori scenarija za film naslovljenog kratko „Izolacija“ su Marko Backović i Marko Jocić, dok film režira Marko Backović. Glavnu ulogu tumači Miloš Biković, koji je, uz Marka Jocića, i producent ovog ostvarenja, objavio je Filmski centar Srbije.

  Prema sinopsisu, Jovan je mladi biolog pun entuzijazma koji iznenadno dobija dobro plaćeni posao nadgledanja migracija životinja u šumi. Na udaljenoj planini, daleko od civilizacije, smešten u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, njegov posao je da vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje.

  Na snimcima se u jednom trenutku pojavljuje misteriozni čovek za koga Jovan počinje da sumnja da ga uhodi. Kako vreme u izolaciji bude odmicalo, Jovan će biti svedok noćnih poseta, čudnih telefonskih poziva i neobjašnjivih zvukova koji će početi da bude njegovu paranoju i strah. Suočen sa nejasnom pretnjom vodiće unutrašnju borbu sa samim sobom u kojoj neće biti siguran da li je ono što mu se dešava realnost ili plod straha. Počeće da preispituje svoju odluku ostanka u šumi. Tačka njegovog mentalnog pucanja biće situacija kada bude video ubistvo u šumi, navode autori.

  Autorsku ekipu filma čine i direktor fotografije Đorđe Stojiljković, montažerka Andrijana Krčmar, kompozitor muzike Nikola Jeremić… Uz Miloša Bikovića u ključnoj roli, u Izolaciji ćemo gledati i glumce Miodraga Mikija Krstovića, Anicu Dobru, Mladena Andrejevića, Marka Maka Pantelića.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>