×

  Televizija -- Data și ora publicării: 11.10.2021 21:06:16

  NOVA-BH / Nova BH predstavila novi vizuelni identitet  SARAJEVO (MEDIA EXPRES) / 9. oktobar 2021. Nova BH, najmlađa komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini, pre tri godine, 9. oktobra 2018. godine počela je sa emitovanje televizijskog programa u Bosni i Hercegovini.

  Novi korporativni izgled zadržava prepoznatljivu narandžastu boju, a poznati kružni oblik je i dalje ključni grafički element Nove BH. Promene u dinamici grafičkih elemenata na ekranu su interaktivne i modularne, a grafički izraz moderniji i dinamičniji. Idejno rešenje i originalni kreativni koncept sada prati vizuelni identitet televizijskog brenda Nova na regionalnom nivou.

  Uz novi vizuelni identitet, jesen na Novoj BH sada je još raskošnija i uzbudljivija. Uz objektivan i relevantan informativni program, gledaoci Nove BH uživaju i u vrhunskom zabavnom i serijskom programu, kao što su popularni talent show "Supertalent" i "MasterChef", lifestyle magazin Nova IN, premijernim epizodama najgledanije humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan", kao i najgledanijim formatima iz Grand produkcije - "Zvezde Granda" i "Nikad nije kasno".

  "Odlučili smo da nadogradimo i osvežimo svoj vizuelni identitet, modernizujemo ga u skladu sa trendovima i promenama na tržištu kao i našom vizijom, a to je biti najsnažniji i narespektabilniji TV kanal u zemlji. Osnovna poruka našeg novog vizuelnog identiteta je zajedništvo sa našim gledaocima. Upravo su oni naš glavni motiv i inspiracija, često smo njihov glas, trudimo se da ih objektivno informišemo, ali i istovremeno zabavimo svakog minuta svakog dana. Zahvaljujući njihovom poverenju danas je Nova BH sinonim za tv program vrhunske kvaliteta u svim segmentima – od objektivnog i relevantnog informativnog programa do vrhunskih i najgledanijih zabavnih formata. Novi vizuelni identitet je još jedan korak bliže našoj publici", istakla je Dželila Čurt, direktorica Nove BH.
  Prema podacima Audience Measurementa, Nova BH u septembru je zadržala poziciju najgledanije televizije u Bosni i Hercegovini.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>