×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 09.10.2021 23:15:59

  TELESTE-POJAČALO / Teleste predstavlja nova pojačala od 1,8 GHz u ICON porodici proizvoda  Turku, Finska - 6. oktobra 2021. - Teleste će predstaviti dva inteligentna pojačala od 1,8 GHz u ICONTM platformi kompanije dizajniranoj za severnoameričko tržište kablovske širokopojasne veze i njegove zahteve. Novi ICON3100 1,8 GHz linijski produžetak i ICON4300 1,8 GHz sistemsko pojačalo obezbediće kablovskim MSO-ovima rešenje za budućnost za usvajanje viših frekvencija u njihovim mrežama i kretanje ka 10G širokopojasnim uslugama.

  Održavanje kompatibilnosti sa zadnje strane bio je jedan od ključnih principa dizajna novih pojačala. Oni podržavaju buduća uvođenja DOCSIS 4.0, a mogu se koristiti i u mrežama niže frekvencije. U takvim slučajevima nagrađivana tehnologija Power Save omogućava manju potrošnju energije.

  Pojačala su sposobna za visoke mrežne performanse u svim okolnostima. Njihova izvorna inteligencija olakšava pravu plug-and-play funkcionalnost, pružajući operaterima lako poravnanje na terenu pritiskom na jedno dugme. Osim toga, daljinsko upravljanje i kontrola, kao i napredna mrežna dijagnostika, omogućeni su opcionalnim transponderom.

  Inteligentna pojačala dostupna su u Severnoj Americi putem Teleste Intercepta, a kompanija će ih zajedno prikazati na SCTE ® Cable-Tec ® Expo 2021, na virtuelnoj izložbi od 11. do 14. oktobra.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>