×

  Televizija -- Data și ora publicării: 06.10.2021 16:37:13

  RTL / Dođi, pogodi, osvoji na RTL-u  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 2. oktobar 2021. / Kviz ''The price is right'' od 11. oktobra u 17.45 sati kreće sa emitiranjem na programu RTL-a pod nazivom ''Dođi, pogodi, osvoji!'', a na putu do nagrada, kroz mnogobrojne zabavne i neobične igre, takmičare će voditi jedna od najomiljenijih televizijskih voditeljiki Antonija Blaće i popularni reper Marin Ivanović Stoka.

  Kviz koji se uspešno prikazivao u više od 40 zemalja sveta, uskoro stiže na program RTL-a. I dok neki kvizovi svoje takmičare nagrađuju za bogato opše znanje, neki traže fizičku spremu, nekima je od presudne važnosti dobra strategija, pomoć partnera, kulinarski ili pak pevački talent, u ovom kvizu baš ništa od toga nije važno.

  Šaroliki natjecatelji u game showu 'Dođi, pogodi, osvoji' imaju samo jedan zadatak – pogoditi pravu cenu uobičajenih ili malo manje uobičajenih raznovrsnih artikala, koje potom i osvajaju, od teglice majoneza, brendirane torbice, kosilice ili pak automobile.

  Vesela atmosfera na setu, timovi koji pomažu takmičarima da pogode pravu cenu proizvoda, zabavni voditelji kao i pregršt bogatih nagrada s kojima takmičari mogu otići kućama, glavni su faktori zašto je ovo jedan od najddu kvizova u svetu.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>