×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 01.09.2021 22:31:02

  TELEKOM-CRNA-GORA / FSCG i Crnogorski Telekom produžili saradnju na godinu dana  PODGORICA (MEDIA EXPRES) / 30. avgust 2021. / Fudbalski savez Crne Gore i Crnogorski Telekom produžili su saradnju na još godinu dana pa će ova kompanija biti zlatni sponzor fudbalske reprezentacije Crne Gore i generalni sponzor Prve crnogorske fudbalske lige.

  Telekom 1.CFL biće naziv Prve crnogorske fudbalske lige i za sezonu 2021/2022 nakon što je FSCG produžio saradnju sa Crnogorskim Telekomom.

  U kući fudbala, predsednik FSCG Dejan Savićević i generalni sekretar Saveza Momir Đurđevac sa predstavnicima menadžmenta Telekoma Dušanom Banovićem (direktor Sektora za razvoj proizvoda) i Predragom Perkovićem (direktor Komercijalnog sektora) potpisali su ugovor o sponzorstvu na još godinu dana.

  Ovo partnerstvo traje već 14 godina i tokom prethodnog perioda uložili su dosta sredstava u promociju fudbala i najvažnijih vrednosti ovog sporta u Crnoj Gori.

  Predstavnici Crnogorskog Telekoma istakli su zadovoljstvo u nadi da će ovo partnerstvo uključiti još više najmlađih ljubitelja fudbala, te da se kroz aktivnosti sa reprezentativcima i klubovima promovišu pobednički duh, fer-plej, jedinstvo i timska igra,

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>