×

  Komunikacije -- Data și ora publicării: 01.09.2021 22:20:59

  TELEKOM-CRNA-GORA / Stjepan Udovičić novi izvršni direktor Crnogorskog Telekoma  PODGORICA(MEDIA EXPRES) / 29. avgust 2021. / Stjepan Udovičić novi je izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, a na tu funkciju će, u skladu sa odlukom Odbora direktora CT, stupiti 1. oktobra ove godine, saopšteno je iz Telekoma Crne Gore.

  Udovičić će na toj poziciji naslediti Dinu Cibulskaju, koja je na čelu Crnogorskog Telekoma bila od početka 2019. godine, a kako navode iz Telekoma, karijeru nastavlja u Deutsche Telekom Grupi, na poziciji CEO-a Telekom Romania Mobile Communications.

  Stjepan Udovičić poseduje bogato međunarodno iskustvo rada na rukovodećim pozicijama u telekomunikacionoj i medijskoj industriji širom sveta, u SAD-u, Aziji, Africi i Evropi, a uz upućenost u globalne telekomunikacijske trendove odlično poznaje i regionalno tržište telekomunikacija.

  Diplomirao je ekonomiju, završio je MBA iz oblasti marketinga, a magistar je i u oblasti informacionih sistema na univerzitetu u Liverpulu u Velikoj Britaniji.

  Povodom imenovanja predsednik Odbora direktora, Siniša Đuranović, izjavio je: „Stjepan Udovičić je istaknuti telekomunikacijski stručnjak koji je tokom karijere, postavljajući nove strategije, uspešno transformisao i modernizovao poslovanja kompanija u kojima je radio. Uveren sam da će svojim bogatim iskustvom doprineti daljem razvoju i još boljim poslovnim rezultatima Crnogorskog Telekoma. Takođe, želim zahvaliti Dini Cibulskaji na njenom angažmanu i realizovanju više transformativnih projekata koji su pozicionirali CT kao lidera u oblasti digitalizacije, kao i na rezultatima koje je sa svojim timom postigla u vrlo izazovnom ekonomskom i poslovnom okruženju, te joj želim puno uspjeha u karijeri“, prenose Vijesti.


  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>