×

  Televizija -- Data și ora publicării: 25.08.2021 13:48:29

  SERIJA-BOGU-IZA-NOGU / Serija "Bogu iza nogu" od jeseni na Nova TV  ZAGREB (MEDIA EXPRES) / 21. avgust 2021. / Nova TV je za svoje gledaoce pripremila još jednu seriju domaće produkcije, koja će bez sumnje, ove jeseni prikovati publiku za male ekrane. Reč je o sitcomu pod rediteljskom palicom Dražena Žarkovića, naziva "Bogu iza nogu", koji gledaoce vodi u mestašce okruženo prekrasnim brežuljcima.

  Tezu da je smeh najbolji lek potvrdiće živopisni likovi i izvrsna glumačka ekipa poput Mirne Medaković, Filipa Juričića, Sare Moser, Ljubomira Kerekeša, Željka Duvnjaka, Asima Ugljena, Slavka Sobina, Nermina Omića, Elvire Aljukić, Maria Valentića, Dina Rogića...

  - Jako sam uzbuđen što naša serija uskoro kreće sa emitovanjem. Jedva čekam da publika upozna kao i da se saživi sa serijom, sa likovima. Gledaoci definitivno mogu da očekuju jednu otkačenu seriju koja će im doneti radost, veselje i smeh u kuću - poručio je glumac Filip Juričić.

  "Bogu iza nogu" je humoristička serija strukture klasičnog sitcoma u kojoj humor dominantno proizlazi iz uobičajenih situacija, iznenadnih preokreta, kao i naravi i karaktera protagonista. U seriji susrećemo ambicioznog gradonačelnika koji provodi slobodno vreme pecajući, sveštenika koji se bori sa iskušenjima koje mu donosi život, policajca koji se bavi slučajevima visokog kriminala – poput izgubljenog bicikla. Gledaoci će takođe videti kakav je osećaj biti najveći mačo u selu i smejati se borbi između dveju snažnih žena za pažnju seoskih muškaraca.

  - Gledaoci Nove TV već su navikli na kvalitetan program, pre svega program domaće produkcije, koji svakim novim projektom pomera granice na televizijskom tržištu. Nova serija "Bogu iza nogu" je komedija u kojoj se humor rađa iz raznih situacija u kojima se likovi nalaze. Sjajni glumci, odličan scenario sa pregršt dosetki i preokreta u radnji ono je što čini dobru i kvalitetnu komediju, te su garancija za vrhunsku zabavu - izjavila je Sanja Tucman, direktorka produkcije Nove TV.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)
NEW EUROPE MARKET Dubrovnik 6-9 SEPTEMBER 2021 JOIN LIVE EVENT
>