×

  Kino -- Data și ora publicării: 07.02.2019 11:06:37

  PREMIJERA-FEST / Premijera srpskog filma "Psi umiru sami" na FEST-u 27. februara  Beograd (MEDIA EXPRES) / 7. februar 2019. / Debitantski dugometražni film reditelja i scenariste Nikole Petrovića "Psi umiru sami" biće prikazan 27. februara u Kombank dvorani u srpskom takmičarskom programu predstojećeg 47. Festa.

  Uloge u Petrovićevom delu tumače debitanti Srđan Petrović i Mina Obradović, zatim Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Todorović, Nikola Šurbanović i Andrej Šepetkovski.

  Viktor je bivši programer, koji napušta haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares. Neplanirano Viktor u svoju kuću prima Milicu, koja je privremeno došla da istražuje ekološke probleme Tare.

  Milica je distancirana i tajnovita, ali izgleda da se trudi da ne remeti Viktorovu izolaciju i mir.

  Viktor zatim saznaje da je šef firme za koju je godinama radio u Beogradu ubijen. Inspektor Goran Mirković pokušava da reši ovo ubistvo kao poslednji slučaj u svojoj karijeri, koji postaje njegov najteži i najveći izazov, i lični i poslovni.

  Film Psi umiru sami je sniman u Beogradu i na padinama planine Tare, što ovom filmu daje dodatnu vizuelnu estetiku.

  Andrija Marković (MEDIA EXPRES)

>