×


  Profil -- Data și ora publicării: 13.05.2018 21:31:02

  ANGACOM - IZLAGAČI / Na ANGA COM – u 2018 osam izlagača iz regije  Köln, Njemačka (MEDIA EXPRES ADRIA) / 13. 05. 2018. / Kako je objavio, ANGACOM 2018 ove godine broji više od 500 izlagača, a unajmljeni izložbeni prostor već sada premašuje prošlogodišnji. Među tvrtkama su i osam tvrtki iz Adra regije: Amphinicy Technologies, Aviion, Network Manager, Ibis Instruments, RT-RK, Beenius, Iskratel i Invest Macedonia.

  Iz Hrvatske na ANGACOM-u 2017 izložbeni prostor imat će tvrtke Amphinicy Technologies i Aviion. Amphinicy Technologies jedan je od vodećih svjetskih proizvođača softvera za tvrtke koje djeluju u području satelitske industrije. Tvrtka djeluje više od 15 godna, a osnovni im je cilj izgradnja softvera koji pruža potpunu podršku satelitskim operaterima, proizvođačima opreme, te pružateljima usluga multimedije širokopojasnih usluga. Među rješenjima Amphinicy Technologies izdvajaju se SatScout, Bilnk, Monica i Tridots.

  AVIION Media poznat je po svojem end-to-end OTT rješenju AVIION TV Suite koje distribuira multimedijske sadržaje na bilo koje uređaje služeći se širokopojasnim pristupom Internetu. AVIION TV Suite može se instalirati na premise ili kao usluga u oblaku te je stoga pogodno rješenje i za emitere i teleoperatere koji posjeduju svoju infrastrukturu i za one kojima treba privremeno OTT rješenje na konferencijama i eventima.

  Srpska tvrtka Network Manager s podružnicama u Bosni i Hercegovini i Mađarskoj specijalizirala se za rješenja implementacije sustava i to IPTV, DOCSIS, FTTH, IP NGN i DVB-C te za usluge dizajniranja, implementiranja i održavanja mrežnih sistema. Među nekima od njihovih klijenata su i Serbia Broadband, Telemach, Telerad, te Avcom.

  Ibis Instruments ,tvrtka osnovana 1996. godine, podružnice ima u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Rumunjskoj i Bugarskoj. Tvrtka se bavi IT rješenjima, s fokusom na rješenjima za efikasno nadgledanje i upravljanje telekomunikacijskim mrežama, troubleshootingom i održavanjem.

  Iz Srbije na AngaCom-u izložbu će imati i RT-RK, najuspješnija srpska tvrtka u R&D (istraživanje i razvoj) sektoru. Jedna od rijetkih tvrtki koja posluje u ovom specifičnom segmentu IT spektra, RT-RK nudi niz usluga i rješenja u području istraživanja i razvoja elektronike, komunikacija i multimedije tržištima na području Srbije, gdje ima sjedište u Novom Sadu, ali i Europe, Azije i SAD-a. Njihovi su klijenti kabelski operateri i pružatelji televizijskih usluga, a među njima su najveći Telco, Marvell, Sagem, Bosch Sensortec i mnogi drugi. RT-RK osnovala je grupa profesora i asistenata sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadi, a uspješno posluju od 1991. godine.

  Iz Slovenije svoj izložbeni štand imat će tvrtka Beenius, koja je razvila Beenius Interactive TV platformu koja operaterima omogućuje TV platformu koja sadrži cjenovno isplative alate za opsežnu nadgradnju i adaptiranje kako bi usluga koju operater pruža bila jedinstvena i privlačnija krajnjim korisnicima.
  Svoj izložbeni prostor imat će i slovenska tvrtka Iskratel, IT tvrtka koja proizvodi rješenja za nove poslovne modele proteklih 56 godina. Tvrtka je počela kao dioničko društvo u vlasništvu Republike Slovenije i zaposlenika tvrtke, a od 1989. godine u djelomičnom je vlasništvu Siemensa. Iskratel grupa ima brojne tvrtke.kćeri u Europi: u Bugarskoj, Kazahstanu, Makedoniji, Poljskoj, Rusiji, Ukrajini i Uzbekistanu te podružnice u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, Azerbejdžanu, Moldaviji i Bosni i Hercegovini, a planiraju proširenje poslovanja na Latinsku Ameriku. Glavno tržište Iskratelovih proizvoda i rješenja je rusko tržište telekomunikacija, gdje imaju i najveće klijenete poput najvećeg ruskog nacionalnog teleoperatera Rostelecoma, a prisutni su i u zemljama Adria regije.
  Invest Macedonia državna je organizacija, Agencija za strana ulaganja i izvoznu promociju Republike Makedonije.

  ANGA COM održavat će se od 12. do 14. lipnja 2018. u Kölnu, Njemačka, a istovremeno će se odvijati izložbeni i konferencijski program pod motom ''Where Broadband meets Content''. Konferencijski dio programa obuhvaća 24 panela u kojem će sudjelovati više od 130 panelista i moderatora, a glavne teme koje će pokrivati uključuju širokopojasni internet, televiziju, Gigabit Networks, Internet of Things, Personalized TV, TV Everywhere, Multiscreen, Big Data, WiFi, FTTx, DOCSIS 3.1, UHDTV, DVB-T2, Smart Home i RDK.

  (LB) (MEDIA EXPRES ADRIA)