×


  Profil -- Data și ora publicării: 05.04.2018 12:47:47

  NAB SHOW - IZLAGAČI / Tvrtke iz Hrvatske na Nab Showu 2016  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 05. 04. 2018. / Na NAB Showu 2018 u izložbenom programu sudjelovat će i tvrtke iz Hrvatske: Stype i Aviion Media.

  Iz Hrvatske na NAB-u 2018 sudjelovat će Stype, tvrtka koja se bavi hardverskim i softverskim rješenjima za povećanje realnosti u stvarnom vremenu i virtualne studije za emitiranje. Njihov je najpoznatiji proizvod Stype Kit, sistem koji prati poziciju kamere u 3D prostoru, a koriste ga vodeći emiteri poput BBC-a, Fox Sports Australia, Viasat Sporta i drugih. Rješenja Stype Gripa namijenjena su emiterima kojima pružaju usluge 3D grafika u realnom vremenu, sportskih analiza i mnogih drugih.

  Na NAB Showu također će sudjelovati hrvatska tvrtka AVIION Media. AVIION Media poznat je po svojem end-to-end OTT rješenju AVIION TV Suite koje distribuira multimedijske sadržaje na bilo koje uređaje služeći se širokopojasnim pristupom Internetu. AVIION TV Suite može se instalirati na premise ili kao usluga u oblaku te je stoga pogodno rješenje i za emitere i teleoperatere koji posjeduju svoju infrastrukturu i za one kojima treba privremeno OTT rješenje na konferencijama i eventima.

  NAB Show jedna je od najznačajnijih konferencija u svijetu namijenjena radio i televizijskim emiterima, a osim bogatog programa koji se podjednako fokusira na inovacije i probleme s kojima se emiteri susreću, nudi i izložbeni program. NAB Show organizira se godišnje od 1923. godine u Las Vegasu, Nevada pod geslom "Where Content Comes to Life" ("Gdje sadržaj oživljava") u organizaciji National Association of Broadcasters. Ove se godine NAB Show odvija od 7. do 12. travnja 2018. godine.


  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)