×


  Profil -- Data și ora publicării: 05.04.2018 12:35:57

  LONDON TECH WEEK - TECHXLR8 / Digitalna serija webinara ususret London Tech Weeku i TechXLR8-u  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 05. 04. 2018. / London Tech Week i TechXLR8 Digital Series organizirali su novi online portal s webinarsima uživo i na zahtjev, videozapisima, ekskluzivnim resursima i forumima za raspravu. S više od 10 live webinara i 15 govornika, London Tech Week i TechXLR8 Digital Series će vas staviti na epicentar tehnologijske scene od ožujka do svibnja 2018. godine.

  Ova digitalna serija sastoji se od posvećenih webinara čije su teme HealthTech, FinTech, CreaTech, Pametni gradovi, Javna sigurnost, Digitalna transformacija, IoT, AR / VR, AI i Pametan transport i mobilnost. Pristup na linku: https://tmt.knect365.com/ltw-digital-series/

  TechXLR8 dio je London Tech Weeka koji će se održavati od 12. do 14. lipnja 2018. godine u Londonu. Najavljeni govornici su svjetski poznata imena, kao što su Jimmy Wales, suosnivač Wikipedije, Martha Lane Fox, osnivačica Lastminute.com-a, Wiliam Ruh, CEO, GE Digital & CDO General Electrica, Berit Svendsen, EVP i CEO Telenora Norveška, Devina Pasta, CDO Siemensa, Ros Lawler, digitalna direktorca Tate Muzeja, koji će se pridružiti zapanjujućoj brojci od preko 600 vrhunskih stručnjaka koji će dati svoj doprinos u 8 evenata posvećenih tehnologiji.

  London Tech Week trajati će od 11. do 17. lipnja 2018. godine, a posjetit će ga više od 55,000 zainteresiranih stručnjaka iz više od 90 zemalja svijeta. Ovogodišnji light motiv su donositelji promjena – tvrtke i ljudi koji propituju status quo i pomoću tehnologije oblikuju budućnost. London Tech Week 2018 predstavit će tristotinjak događanja u vidu summita, konferencija, izložbi, gala večeri i zabava.London Tech Week organiziraju Knect 365, London & partners i Tec London Advocates.


  (LB) (MEDIA EXPRES ADRIA)