×


  Profil -- Data și ora publicării: 05.04.2018 11:25:56

  MIPTV - TVRTKE / Na MIPTV-u 2018 26 medijskih tvrtki iz Adria regije  Cannes, Francuska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 05. 04. 2018. / Na MIPTV-u, koji će se održavati od 09. do 12. travnja 2018. u Cannesu, Francuska, sudjelovat će i dvanaest medijskih tvrtki iz Hrvatske, sedam iz Srbije, pet iz Slovenije, jedna medijska kuće s Kosova i jedna medijska kuća iz Bosne i Hercegovine.

  Priliku da procijene i kupe eventualne nove televizijske sadržaje iz Hrvatske imati će i Blitz Film & Video Distribution, hrvatska podružnica Discoveryja, Duplicato Media, HRT, KIP International, Media Desk , MG Film Distribution, Missart, Moja TV, Nova TV, Pro-Ping i RTL Hrvatska.

  Iz Srbije u Cannesu će na konferenciji biti DI&MA Vision, Emotion Production, M&M Production, NS Web Development, ekipa dnevnih novina "Politka", Stars Media International i Visionary Thinking.

  Sadržaji na ponudi tijekom MIPTV-a privukli su i pet medijskih tvrtki iz Slovenije: Antenna TV Sl – Planet TV, Ekipa2, Pro Plus, RTV Slovenja i Telekom Slovenije.

  S Kosova na MIPTV-u biti će predstavnici tvrtke Art Motion, a iz Bosne i Hercegovine na MIPTV-u sudjelovat će AEON Production.

  MIPTV je najprestižniji svjetski content market sadržaja za sve ekrane koji jednom godišnje okuplja sve profesionalce iz televizijske industrije i industrije digitalne zabave. Ove godine se konferencija održavala od 09. do 12. travnja 2018. godine u Cannesu, Francuska.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)