×


  Profil -- Data și ora publicării: 05.04.2018 11:07:58

  NEWIMAGES FESTIVAL – PARIS VIRTUAL FILM FESTIVAL / NewImages Festival: fokus na Afriku  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 05. 04. 2018. / Od 4. do 8. travnja 2018. godine Paris Virtual Film Festival i I LOVE TRANSMEDIA organizirat će po treći puta festival digitalne kreacije i virtualnog svijeta, NewImages festival, a ovoga puta spojit će američke industrijske divove s međunarodnim inkubatorima i potencijalnim investitorima, mladim afričkim talentima i nekim od najboljih kreativnih umova Francuske na nizu konferencija.

  NewImages Festival očekuje oko deset tisuća posjetitelja, kojima će predstaviti više od 70 radova iz svih kategorija.

  Osim predstavljanja filmova, bit će prikazani i jedinstveni uvidi u projekte u nastanku ( work in progress) te omogućen prostor za networking i market. NewImages Festival sadržavat će i panele i keynote govore stručnjaka iz industrije.

  Paris Virtual Film Festival u sklopu Forum des images zajedno sa I LOVE TRANSMEDIA po treći put organizira konferenciju posvećenu virtualnoj realnosti i digitalnoj umjetnosti, NewImages Festival. Forum des images osnovan je 1988. godine i kulturna je institucija posvećena kinematografiji i audiovizualnom sadržaju. Forum des images organizira brojne cikluse projekcija i festivale tijekom cijele godine, uključujući i Séries Mania ko-produkcijski forum u kojem sudjeluju priminentne produkcijske tvrtke kao što su Beta Film, BBC Worldwide, Winstein Company, Zodiak Rights, Kudos i mnoge druge.

  (LB) (MEDIA EXPRES ADRIA)