×


  Profil -- Data și ora publicării: 25.03.2018 13:32:57

  NGON & DCI - GOVORNICI / NGON & DCI Europe 2018 objavio je listu govornika  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 21. 03. 2018. / NGON & DCI Europe 2018, konferencija namijenjena telekomunikacijskim i data operaterima koja će se održavati od 26. do 28. lipnja u Nici, objavio je preliminarnu listu govornika i gostiju.

  Za NGON & DCI Europe već se prijavilo više od 600 sudionika iz preko 60 zemalja, a potvrđeno je više od stotinu stručnjaka iz industrije koji će s njima podijeliti svoje iskustvo i znanje. Među njima su i poznata imena kao što su Andrew Lord, direktor optičkog istraživanja iz BT-a, Brad Booth, glavni arhitekt mreže Microsofta, Umair Hazif, viši stručnjak za optičku transmisiju Batelcoa, Kurosh Bozorgebrahimi, viši savjetnika za optičku mrežu Uniietta, Dr. Ioannis Tomkos, stručnjak za tehnološku strategiju i inovator u području ICT-a iz ATC-a, Mohamed Ahmed Abolfotouh, stručnjak za transport optičke mreže Vodafonea, Cedric Lim, direktor inženjeringa za Google te Nico Meurer, razvoj mrežne jezgre za Deutsche Telekom.

  Ovi i mnogi drugi profesionalci ove dinamčine industrije sudjelovat će u keynote sessionima kao što su "Economic and business models for 2018 and beyond", "Massive MIMO: How will it facilitate the journey towards 5G?", "Regulatory uncertainty: Standardisation before dedicated investment", "Go-Long super-PON architecture: Exploring the data layer", "Towards 5G by 2020: The Evolution to Cloud based RAN", "Optimising capacity & reach with ROADMS and Flexgrid", "Traffic Trends as seen by a large carrier" "SDN & Network NFV: A viable next generation tech?" te "Data Centre Optics: Trends in Optical Tech".

  NGON & DCI održavat će se od 26. do 28. lipnja u Nici, a organizira ga Informa. Glavni sponzor konferencije je Huawei, dijamantni sponzori su Infinera i ZTE, platinasti sponzori Ciena, Corning i Nokia, a zlatni sponzori ADVA, ECI i Ekinops.  (LB) (MEDIA EXPRES ADRIA)