×


  Profil -- Data și ora publicării: 09.12.2017 15:37:06

  OIV – INDEKS DOP/ OiV osvojio nagradu Indeks DOP-a za 2016. godinu  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 09. 12. 2017. / Krajem studenog 2017. godine svečano su dodijeljene nagrade Indeks DOP-a za 2016. godinu. Tvrtka Odašiljači i veze (OiV) tako je dobitnik već pete nagrade u kategoriji javnih poduzeća za postignuća u društveno odgovornom poslovanju.Nagradu je preuzeo izaslanik Uprave OiV-a, Milan Gjuranić, direktor sektora zajedničkih poslova.

  Ovo priznanje označava potvrdu rada cjelokupno kolektiva na očuvanju vrednota kojima se potiče razvoj i provođenje dobre prakse u korist cijele zajednice. OiV će se isto truditi prakticirat i u dugoročnoj budućnosti, priopćeno je iz tvrtke.

  Odašiljači i veze hrvatska su državna tvrtka s više od 88 godina iskustva u području radiokomunikacija i telekomunikacija, a pružaju cjelovite usluge odašiljanja radijskih i televizijskih signala, prijenosa slike, zvuka i podataka, usluge kolokacije te suvremene multimedijske usluge. Imeđu ostalih usluga, OiV omogućuje uslugu profesionalnog TV playouta, Cloud Headend uslugu za OTT te satelitskog odašiljanja radijskih i televizijskih programa. Kao trgovačko društvo Odašiljači veze d.o.o. osnovani su u travnju 2002. godine, podjelom Javne ustanove Hrvatska radiotelevizija na Hrvatsku radioteleviziju i Odašiljače i veze.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)