×


  Profil -- Data și ora publicării: 25.09.2017 19:27:15

  IBC 2017 – STYPE – IBC INNOVATION AWARDS / StYpe osvojio IBC Innovation nagrade  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 23. 09. 2017. / I tijekom ovogodišnjeg IBC-a dodijeljene su IBC Innovation Awards. Nagrada za najbolju kreaciju sadržaja (Content Creation) dodijeljena je tvrti stYpe i njezinim partnerima, a osvojili su i glavnu nagradu večeri – nagradu sudaca (Judges' Prize).

  Za nagrade je zaslužan LUV - Laboratoirie d'univers virtuels, originalni projekt koji pruža neograničenu kreativnost, a nastavlja raditi u ograničenom javnom proračunu. To je novi pristup virtualnim studijima koje su stvorili Groupe Media TFO, stYpe camera tracking system, Epic Games, Zero Density i CEV.
  Nagrade za inovacije IBC 2017 jedna je od najvećih nagrada u ovoj industriji koja priznaje kvalitetu proizvoda za praćenje stYpea i koja je prestavila njihov novi proizvod RedSpy.

  International broadcasting Convention, IBC, godišnja je konferencija koja okuplja stručnjake iz područja emitiranja, kreatora i pružatelja programskog sadržaja, proizvođača opreme, profesionalne i tehničke udruge. Održava se od 1967. godine u organizaciji 6 partnera iz industrije: The International Association of Broadcasting Manufacturers, The Institution of Engineering and Technology, IEEE Broadcast Technology Society, The Royal Television Society, The Society of Cable Telecommunication Engineers i The Society of Motion Picture and Television Engineers. Broj izlagača na IBC-u eksponencijalno raste svake godine, kao i broj posjetitelja. Tako je 2016. godine IBC ostvario rekordnu posjećenost: IBC 2016 posjetilo je 55796 ljudi iz više od 160 zemalja svijeta. Na izložbi je 2016. godine sudjelovalo više od 1800 izlagača.

  StYpe je hrvatska tvrtka koja se bavi hardverskim i softverskim rješenjima za povećanje realnosti u stvarnom vremenu i virtualne studije za emitiranje. Njihov je najpoznatiji proizvod Stype Kit, sistem koji prati poziciju kamere u 3D prostoru, a koriste ga vodeći emiteri poput BBC-a, Fox Sports Australia, Viasat Sporta i drugih. Rješenja Stype Gripa namijenjena su emiterima kojima pružaju usluge 3D grafika u realnom vremenu, sportskih analiza i mnogih drugih. Na IBC-u 2017 predstavit će novi proizvod REDSPY, optički sistem za praćenje kamere. Web adresa na kojoj se nalazi više informacija je www.stypegrip.com

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)