×


  Oglašavanje -- Data și ora publicării: 14.04.2014 16:56:13

  EFFIE-NAGRADA / Za Effie Croatia nagradu prijavilo se 40 radova  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 14. 04. 2014. / Prijave radova za hrvatsku verziju marketinškog natjecanja Effie zatvorene su 5. travnja, a prijavilo se 40 radova.

  Effie nagrada dodjeljuje se u 9 kategorija, a najviše prijavljenih radova je za kategoriju Telekomunikacijske usluge. Najviše prijava od oglašivala dobili su Vipnet, Tele2 i Zagrebačka pivovara. Ove će se godine dodijeljivanje nagrade održavati u sklopu Dana komunikacije, marketinške konferencije koja će se održati od 15. do 18. svibnja u Rovinju.

  Prošlogodišnju zlatnu Effie nagradu u kategoriji Telekomunikacijske usluge dobio je Tele2 za kampanju Gregor, a srebrnu nagradu također je odnio Tele2 za Revoluciju.

  Effie je središnja marketinško-poslovna inicijativa koja promiče povezanost marketing i tržišnih rezultata, a dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama. Effie nagrade se dodjeljuju od 1968. godine, a dodjeljuju se na nekoliko razina: Global Effie i Euro Effie te na nacionalnoj razini u četrdeset zemalja svijeta. U Hrvatskoj se dodjeljuje od 2009. godine.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)