×


  Oglašavanje -- Data și ora publicării: 11.04.2014 21:08:43

  GRAYLING-DIREKTOR HRVATSKOG UREDA / Robert Škunca direktor Graylingovog hrvatskog ureda  Zagreb, Hrvatska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 11. 04. 2014. / Jedna od najpoznatijih svjetskih PR agencija, Grayling objavila je 10. travnja imenovanje Roberta Škunce na mjesto direktora njihovog hrvatskog ureda, te na mjesto direktora za ključne klijente u jugoistočnoj Europi.

  Hrvoje Škunca posebno se istaknuo tijekom projekta Europske komisije, opće uprave za proširenje, pod sloganom ''Welcome, Croatia!'', kada je Grayling vodio marketinšku kampanju povodom ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske Unije. Taj je projekt ušao u finale natjecanja EMEA SABRE Awards u kategoriji za najbolju paneuropsku kampanju za odnose s javnošću. Škunca je novinarsku karijeru započeo kao novinar HRT-a, a 2006. pridružio se Graylingu kao stručnjak za odnose s medijima.

  Grayling, najpoznatija konzultantska tvrtka koja se bavi odnosima s javnošću, PR-om i marketingom, osnovana je 1981. godine u Londonu. Grayling ima 54 ureda u 26 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Bliskog Istoka i Azije, a u Adria regiji prisutni su u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Među brojnim klijentima najpoznatiji su Coca-Cola Company, Western Union, British Airways, Discovery i mnoge druge.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)