×

  Kino -- Data și ora publicării: 14.12.2015 20:21:16

  CREATIVE EUROPE-MEDIA-HR-RO / Forum Rumunjska – Hrvatska : uspješni medijski projekti  Bukurešt, Rumunjska (MEDIA EXPRES ADRIA) / 14. 12. 2015. / Za 17. prosinac 2015. godine u hotelu Marshal Garden u Bukureštu, Rumunjska najavljen je ''Forum Rumunjska – Hrvatska uspješni medijski projekti'' u organizaciji Ureda za Kreativnu Europu - MEDIJI Rumunjske i Hrvatske i Odjela za upravljanje projektima Ministarstva kulture Republike Rumunjske.

  Na događaju će prisustvovati hrvatski i rumunjski stručnjaci iz filmske industrije koji će predstaviti svoje projekte financirane od strane Kreativne Europe – mediji i na taj način stvoriti platformu za suradnju između Hrvatske i Rumunjske na zajedničkim filmskim projektima.

  Ured za Kreativnu Europeu – mediji iz Hrvatske predstavljat će koordinator Ureda Martin Petrov, koji će prezentirati rezultate hrvatskih stručnjaka koji su u programu sudjelovali i analizu natječaja za prijedloge projekata u zemljama s niskim audiovizualnim kapacitetom. Uz njega će sudjelovati i četiri stručnjaka iz hrvatske filmske industrije koji su dobili sredstva iz Kreativne Europe – mediji: Matea Milić iz Animafesta Zagreb (film), Slobodanka Mišković iz Art-kina Croatia (kino unutar Europskog kina), Barbara Jukopila, producentica ''Shouta'' (razvoj produkcijskih projekata) i Tamara Babun, specijalist treninga i festivala u ZagrebDoxProu i ZagrebDoxu.

  (LBE) (MEDIA EXPRES ADRIA)

>